Moottori­käytöt

Laaja valikoima moottoreita kaikenlaisiin käyttöihin: DC-moottorit, AC-moottorit, askelmoottorit, pietsomoottorit, servomoottorit, lineaariakselit, vääntömoottorit, ja taajuusmuuttajat. Tyypillisiä käyttökohteita ovat medikaalilaitteet, instrumentit, kuljettimet ja teollisuuskoneet. Autamme myös mitoituksessa ja oikean moottorityypin valinnassa.

AC-moottorit

Laaja ja monipuolinen valikoima AC-moottoreita.

AC-servomoottorit, pyörivät

Hiwinin ja Yaskawan AC-servomoottorit ovat kompakteja ja laadukkaita moottoreita, jotka tarjoavat nopean ja tarkan liikkeen mekatroniikkaprojekteihin.

Askelmoottorit

Askelmoottoreilla saadaan tarkka paikoitus pienessä koossa.

Harjalliset DC-moottorit

Laaja valikoima harjallisia DC-moottoreita monipuoliseen käyttöön.

Harjattomat DC-moottorit

Valikoimamme kattaa 4-napaiset korkean vääntömomentin servomoottorit, hyvän hyötysuhteen Flat-moottorit sekä erittäin pienet mikromoottorit.
Teollisuuspuhallin

Teollisuuspuhaltimet

Dietz-motoren radiaalipuhaltimien avulla voit helposti ratkaista monimutkaisetkin aerodynaamiset tehtävät.

Gantry lineaarimoottori­yksiköt

Hiwinin lineaarimoottoreista rakennetut gantry-järjestelmät edustavat erinomaista tarkkuutta ja dynaamista vastetta. Valikoimasta löydät vakiomallit ja asiakaskohtaisesti räätälöitävät ratkaisut.

Lineaarimoottori­yksiköt

Lineaarimoottoriyksiköt ovat valmiita lineaariakseleita suoraan servovahvistimeen liitettäväksi. Valikoimasta löytyy sekä vakiomallit että asiakaskohtaisesti räätälöivät mallit.

Lineaarimoottorit

HIWINillä on laaja valikoima lineaarimoottoreita. Valikoimasta löytyy niin raudalliset kuin raudattomat mallit, joilla voidaan toteuttaa sekä yhden akselin että useamman akselin XYZ-ratkaisut.

Servokäytöt

Servokäytöt valmistajien servomottoreiden ohjaukseen. Väyläliitäntäiset mallit (mm. EtherCAT ja ProfiNET) mahdollistavat helpon integroinnin olemassa olevaan ohjausjärjestelmään.

Taajuus­muuttajat

Taajuusmuuttajat moottorinsäätöä ja tehonmuokkausta varten. Yaskawan laaja teholuokkavalikoima sekä kenttäväyläoptiot tarjoavat vaihtoehdon joka sovellukseen.

Vääntömoottorit

Vääntömoottoreilla saadaan erittäin yksinkertainen käyttörakenne, koska vaihdelaatikkoa eikä välityksiä tarvita.

Kaipaatko apua moottorikäyttöihin? Asiantuntijamme auttavat!

Kimmo Martti

Vesa Seiriö