Rekrytointi

Avoin hakemus

Movetec Oy on yksi Suomen johtavista teollisuuskomponenttien ja -järjestelmien toimittajista yli 30 vuoden kokemuksella. Tarjoamme kattavan valikoiman mekaanisia komponentteja ja -järjestelmiä sekä ratkaisut automaatioon ja teollisuus-IT:hen.

Etsimme jatkuvasti uusia kasvumahdollisuuksia alalla. MOVE-team tunnetaan hyvästä yhteishengestä ja tuomme asiakkaillemme maailman johtavien valmistajien tuotteet.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen joonas.koski@movetec.fi.
Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pikaisesti.

Katso alta avoimet työpaikat!

Hyvän Movetecläisen tunnuspiirteet

  • Olet energinen, oma-aloitteinen ja myyntihenkinen
  • Toimit pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti asiakkaiden parissa
  • Kehität nykyisiä ja luot uusia asiakassuhteita
  • Haluat kehittyä huipputuotteiden ja asiantuntevan tukijoukon avulla asiakasta kuuntelevaksi huippuosaajaksi
  • Sinulla on soveltuva tekninen koulutus ja mielellään kokemusta teknisestä myyntityöstä
  • Omaat kaupanteon nälkää!

Avoin työpaikka: Markkinoinnin asiantuntija/Markkinointipäällikkö

Haluatko itsenäisen työn markkinoinnin ja teollisuuden parissa? Haemme nyt MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA/MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään markkinointia itsenäisellä otteella! Pääset vaikuttamaan omaan työnkuvaasi ja edistämään myyntiä markkinoinnin keinoin toimitusjohtajan ja myynnin tukemana.

Tehtäväsi on vastata markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Päivittäiseen tehtäväkenttääsi kuuluu mm. nettisivujen ylläpito, sisällöntuotanto eri kanaviin, uutiskirjeiden laatiminen, tapahtumien hallinta, sisäinen viestintä ja vuorovaikutus markkinointiviestinnän kumppaneiden kanssa. Tehtävä on itsenäinen mutta sisältää myös tiivistä yhteistyötä tuotepäälliköiden ja myynnin kanssa.

Tärkeä osa työnkuvaa on jatkuva vuoropuhelu sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa, ja asiantuntijaorganisaation hiljaisen tiedon kerääminen ja hyödyntäminen markkinointiviestinnän sisällöissä.

Etsimme hakijaa, jolla on kaupallinen koulutus (esim. tradenomi tai KTM) ja mielellään jo kokemusta B2B markkinoinnista. Kokemus teollisuuden parista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Pääset työskentelemään kansainvälisen päämiesverkostomme kanssa, joten sinulla tulisi olla hyvä englannin kielen taito.

Toivomme sinulta:

  • Itsenäistä ja positiivista työskentelyotetta sekä itseohjautuvuutta
  • Tiimityöskentelytaitoja
  • Kiinnostusta teollisuuteen
  • Kokemusta digitaalisen markkinoinnin työkaluista (mm. WordPress, ActiveCampaign, LinkedIn)

Jos löysit kuvauksesta itsesi, niin me autamme sinua kehittymään markkinoinnin saralla yhdessä asiantuntijoidemme ja myynnin tuella. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen ja itsenäisen työn kasvavilla markkinoilla sekä erinomaiset edut.

Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään toimitusjohtaja Joonas Koski (040 455 267) arkisin klo. 14-16, joonas.koski@movetec.fi.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sekä ansioluettelosi 16.3. mennessä sähköpostilla osoitteeseen joonas.koski@movetec.fi.

Toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.